Oljetrykk.

Her kan du prate/spørre om motor og drivverk.

Moderator: moderator

Post Reply
jonsto
Posts: 5625
Joined: Thu 13 Nov, 2003 19:42
Location: Surnadal
Contact:

Oljetrykk.

Post by jonsto »

Blir en spennende dag i morgen. Skal prøve å finne årsaken til at oljetrykkslampa på TRSen til Siv oppfører seg rart.
Det begynte med at den lyste. Hun stoppet umiddelbart og konstaterte at det var i minste laget med olje. Fyllte på olje, men lampen lyste fortsatt. Fikk tauet bilen til side. Da jeg kom med henger for å hente den måtte jeg få den til å heve seg for å få den opp på hengeren. Startet motoren, og da slokket lampa. Stoppet og startet igjen. Lampen slokket. Da jeg ga på for å kjøre den opp på hengeren lyste den igjen. Kikket under panseret da jeg kom hjem og må si at ledningene til oljetrykksgiveren var en smule suspekt. Skal bli spennende og se hva jeg kommer fram til. Ser ikke akkurat fram til å begynne med motorskifte akkurat nå. :cry:
Mvh
hl
Posts: 857
Joined: Sun 18 Sep, 2005 12:13
Location: S&Fj
Contact:

Post by hl »

Får håpa det er ledningane. :)
Dersom ikkje, vil eg foreslå motorrens, og deretter ny olje og nytt oljefilter.
citro1cx
Moderator
Posts: 3748
Joined: Mon 15 Dec, 2003 20:15
Location: trondheim
Contact:

Post by citro1cx »

Oljetrykksgiveren pleier å gi fra seg olje etterhvert. Om det varm olje rundt den, eller enda værre, varm olje under bilen er vel saken klar.
jonsto
Posts: 5625
Joined: Thu 13 Nov, 2003 19:42
Location: Surnadal
Contact:

Post by jonsto »

citro1cx wrote:Oljetrykksgiveren pleier å gi fra seg olje etterhvert. Om det varm olje rundt den, eller enda værre, varm olje under bilen er vel saken klar.
Var ikke så stor lekasje, men nok til at det dryppet under bilen. Skiftet oljetrykksgiver i kveld. Den første jeg satte inn var defekt. Som den tankeløse tosk jeg er kom jeg ikke på å ohme den før jeg satte den inn. Men her er det jo flere delebiler å ta av så jeg fant en annen og satte inn og da funket det. Takk og pris for at jeg slapp motorbytte nå. :D
Har egentlig litt for store hender til at jeg kommer ned til den fo....te giveren. Men satte stjerna på en stjernenøkkel over den og entret den med en passelig bit av ei gjengestang. Alikevel tok hele opperasjonen 4 timer og ei sår venstrearm. Skrubbsår rundt håndleddet etter pinneskruen som holder dekslet over eksosmanifolden. :oops:
Men skit au, nå er den i orden. :D
Mvh
Göran W
Posts: 1043
Joined: Wed 12 Nov, 2003 07:29
Location: Sverige

Post by Göran W »

Är inte den lättare att nå från undersidan?
Cx 25 Prestige 1987, 2st Cx 25 Prestige 1986, Cx 25 Gti T2 1989, Cx 25 Gti 1986, Xm V6 -95, B11-objekt
Image
Post Reply