Page 1 of 1

Pakning til bensindyser på ljetronic

Posted: Sun 26 Jun, 2016 20:45
by dagmatti
Hey,

noen som vet hvor man kan kjøpe de oringene som sitter på bensindysene? Det høres ut som motoren suger en del falskluft på en av de. Tok av railen og dysene for en tid tilbake, og oringene er litt tykkere enn de som var med i settet mitt (fra Biltema). :)


-m

Re: Pakning til bensindyser på ljetronic

Posted: Mon 27 Jun, 2016 09:33
by dspecial
CX basis har flere typer avhengig av modell: http://cx-basis.de/eshop/advanced_searc ... s=injector

Trond

Re: Pakning til bensindyser på ljetronic

Posted: Mon 27 Jun, 2016 21:46
by dagmatti
Takker. Utrolig nok fant jeg noen gamle injectorer paa roterommet, der oringene saa betydlig bedre ut enn den ene daarlige jeg hadde, saa naa har jeg byttet. Suselyden forsvant! Tror ikke det er siste lekkasje her, men alt hjelper. :)


/m

Re: Pakning til bensindyser på ljetronic

Posted: Mon 27 Jun, 2016 22:10
by dagmatti
Apropo luftlekkasje. Denne slangen som kommer opp fra intercooleren roek for mange aar siden av rett oppe ved manifolden. Ny ble kjoept av norsk citroen paa storo, og denne roek etter relativt kort tid ved stussen som gaar ut mot tomgangsjusteringen og aircondition aux-luft ventilen. Den har vaert lappet sammen med sykkelslange og bytulgummi, men har ikke vaert helt tett. Naa har jeg sveiset paa et lite staalroer paa et 2.25 tommer eksosroer, kappen slangen, og tredd den paa eksosroeret i hver ende med slangeklemme. Kjapp og enkel fiks!

Image

-m