LHM Fellestreff 2014: 5. - 7. september på Larkollen!

Mere eller mindre planlagte treff, turer eller arrangementer

Moderator: moderator

Post Reply
Frank V
Posts: 482
Joined: Sat 11 Nov, 2006 17:14

LHM Fellestreff 2014: 5. - 7. september på Larkollen!

Post by Frank V »

Med dette inviteres du til høstens LHM Fellestreff som i år arrangeres på Larkollen Camping i Rygge kommune. Sett av helgen allerede nå, og ta del i et av høstens triveligste treff!

Årets treff blir det 9. i rekken, og med dette er treffet etterhvert et godt innarbeidet arrangement. Tradisjonelt har treffet blitt avholdt siste helgen i august, men med mye Citroëntreffvirksomhet i både inn- og utland på tampen av august dette året har vi denne gangen valgt å legge det til septembers første helg. Treffstedet ligger idyllisk til ved Oslofjorden, og klimaet i området skulle tilsi gode sjanser for godt treffvær selv om høsten ikke er langt unna. Det er flere overnattingsmuligheter på stedet, her finnes hytter, plass for telt, campingvogn og campingbil. Tradisjonelt er det hytter LHM- folket foretrekker, og stedet kan tilby 11 slike. Disse er fordelt på 10 tradisjonelle hytter med ulik innredning og muligheter, samt 1 stor hytte. Med andre ord; bestill hytte så snart du har bestemt deg for å delta!

I år som alle forgående år er essensen i LHM- treffet genialt enkel; alle er velkommen, uansett Citroënmodell, og det opereres ikke med treffavgift! Du betaler kun for overnatting, samt det du måtte ønske av mat og drikke. I fokus står de flotte bilene våre og sosial omgang med likesinnede. Trivselsfaktoren under disse treffene er garantert høy, og uansett om du har deltatt tidligere eller er fersk LHM'er; du blir garantert tatt godt i mot! Treffet følger en enkel oppskrift, hvor vi fredag ettermiddag har ankomst og sosialt samvær med grilling utover kvelden. Vi pleier å ha tilgang til et stort partytelt som settes opp og som beskytter mot eventuell nedbør samt hjelper på å holde varmen ut i de små nattetimer. Lørdag etter frokost pleier vi å legge opp til en kjøretur i kortesje i området. Turen forsøkes å legges gjennom flott natur og innom ulike attraksjoner i nærområdet. I Rygge- og Moss området er spesielt Jeløya ved sistnevnte by vel verdt turen, samt det flotte kystlandskapet som følger Oslofjorden ned til blant annet Fredrikstad. I løpet av kjøreturen vil det også bli lagt inn en pause med lunsj. Etter endt kjøre- og opplevelsestur returnerer vi til treffstedet hvor vi slapper av, sparker i dekk og gjør klart for kveldens sosiale hygge og grilling! Søndag er treffets siste dag og vi gjør oss klar til hjemturen.

Denne invitasjonen vil du også se i Citroënklubbenes felles medlemsblad Citrophile som er på vei ut til abonnentene i disse dager. Senere utpå forsommeren vil flere detaljer foreligge, og i juliutgaven av Citrophile vil du finne en fullstendig invitasjon samt program for treffhelgen. Følg også med på dette forum da informasjon vil bli lagt ut fortløpende. Undertegnede kan kontaktes for både påmelding og om du har andre spørsmål knyttet til treffet. Ved bestilling av overnattingsenhet, bestiller du direkte til campingplassen og oppgir at det gjelder Citroëntreff. De første påmeldingene er allerede kommet, så her er det bare å hive seg rundt så du er sikret overnattingsplass!

Da gjenstår det bare å ønske hjertelig velkommen til årets treff, håper å se så mange som mulig av dere der!

Kontaktinformasjon:
Vedr. arrangementet og påmelding: Frank Vindsetmo, tlf. 905 80 695, e- post: frank_vindsetmo@hotmail.com
Bestilling av overnatting: NAF Larkollen Camping, tlf. 69 26 31 94/920 39 235, e- post: naf-lark@online.no. På hjemmesiden http://www.larkollen-camping.no vil du også kunne finne detaljert informasjon om hyttene samt priser. Oppgi Citroëntreff ved bestilling.

Her et bilde fra fjorårets treff; som du ser finnes vinkelbiler i alle varianter!

Image
Frank V.
'91 XM 2.0L monopoint
'92 XM 3.0 V6.24 1/2
'94 XM 2.0 injection Break
'96 XM 2.0 C.T. Turbo VSX Aut. Berline
wiggo
Posts: 104
Joined: Wed 08 Nov, 2006 12:36
Location: Fredrikstad

Re: LHM Fellestreff 2014: 5. - 7. september på Larkollen!

Post by wiggo »

Konfirmasjonshelg, men det gjelder bare søndag.
Nærme er det også, en drop-in på kjøreturen lørdag kanskje?
:mrgreen:
Frank V
Posts: 482
Joined: Sat 11 Nov, 2006 17:14

Re: LHM Fellestreff 2014: 5. - 7. september på Larkollen!

Post by Frank V »

wiggo wrote:Konfirmasjonshelg, men det gjelder bare søndag.
Nærme er det også, en drop-in på kjøreturen lørdag kanskje?
:mrgreen:
Selvsagt, du er hjertelig velkommen! :D Noen lokale under fjorårets treff valgte samme løsning, og gjorde kortesjen ekstra spennende.
Frank V.
'91 XM 2.0L monopoint
'92 XM 3.0 V6.24 1/2
'94 XM 2.0 injection Break
'96 XM 2.0 C.T. Turbo VSX Aut. Berline
Frank V
Posts: 482
Joined: Sat 11 Nov, 2006 17:14

Re: LHM Fellestreff 2014: 5. - 7. september på Larkollen!

Post by Frank V »

Da er programmet mer eller mindre klart! Omtrent identisk som under finnes også å lese i siste utgave av Citrophile (nr. 42). Meld deg på da vel!

Fredag:
Dette er dagen for ankomst! Veien ut til det idylliske treffstedet Larkollen Camping er grei å finne, og om du behøver detaljert veibeskrivelse finnes dette på campingens hjemmesider på nett. Adressen er Nesetveien 24, 1560 Larkollen. Det vil sannsynligvis være Citroënfolk på stedet fra tidlig ettermiddag denne dagen. Det vil bli satt opp partytelt på området, og på kvelden fyrer vi opp grillen og nyter hverandres selskap. Grill ordner vi, mat og drikke står du selv stå for.

Lørdag:
Dette er dagen hvor det meste skjer! Etter å ha tilberedt og spist en forhåpentligvis god frokost, samles vi for felles avgang til dagens høydepunkt; kortesjekjøring! Avgang fra campingplassen er ca kl. 11:00, noe det er viktig at dagsbesøkende som ønsker å kjøre sammen med oss noterer seg. Denne første etappen tar ca en time og vil føre oss i retning Fredrikstad. Veien vil gå på små og morsomme Citroënveier (dvs. rikelig med svinger og humper!) ved siden av og litt på riksvei 116 og 117 før vi ankommer Fredrikstad sørfra. Her svever vi gjennom byen og viser oss litt frem, før vi ender opp i Gamlebyen. Første stopp blir Gamlebyen Modelljernbanesenter (http://www.gbmj.no). Et flott sted som eies og driftes av 14 lokale ildsjeler. Stedet har så langt siden åpningen i 2010 hatt hele 150.000 besøkende innom, og er dermed et av områdets mest besøkte attraksjoner. Etter en omvisning på selve museèt inntar vi lunsj i stedets restaurantvogn. Ja, du leste riktig; gjengen har reist en tro kopi av en jernbanevogn anno 1928 i faktisk størrelse, innredet som restaurantvogn!

Etter endt omvisning og lunsj kjører vi videre ut til Torsnes og langs atter humpete og Citroënvennlige veier før vi igjen ender tilbake i Fredrikstad. Om det praktisk lar seg gjøre legger vi opp til en stopp langs denne rundturen. Fra Fredrikstad kjører vi i retning Larkollen og treffstedet, dog en noe annen rute enn den vi kom.

Tilbake på treffstedet er det muligheter for å avslapning og dekksparking før det på kvelden igjen er tid for å rigge opp grillen og kose seg med god mat og drikke. Det har vært tradisjon for at denne kvelden byr på mye sosial hygge og gode historier over bordene, og vi regner med at årets treff ikke vil være noe unntak i så måte!

Søndag:
Full av fine opplevelser og gode og kanskje nye bekjentskaper, tar vi farvel med hverandre for denne gang. Utsjekk fra campingen etter eget tempo og senest kl. 12.

Dermed er det ikke annet å gjøre enn å ønske dere alle velkommen! Opp gjennom årene har vi hatt deltakere fra spedbarnsalder til det man ydmykt kan omtale som godt voksne, med andre ord; her er rom for alle! Det har allerede kommet en del påmeldinger og med begrenset antall hytter på campingplassen, anbefales det at du booker overnatting allerede nå om du vet at du kommer.

Ta gjerne kontakt med undertegnede ved spørsmål, og gi også beskjed når du har bestemt deg for å delta.

Velkommen!

Frank Vindsetmo, tlf. 90 58 06 95.
Magnus Berg, tlf. 95 86 87 50
Frank V.
'91 XM 2.0L monopoint
'92 XM 3.0 V6.24 1/2
'94 XM 2.0 injection Break
'96 XM 2.0 C.T. Turbo VSX Aut. Berline
Frank V
Posts: 482
Joined: Sat 11 Nov, 2006 17:14

Re: LHM Fellestreff 2014: 5. - 7. september på Larkollen!

Post by Frank V »

Så er det endelig duket for høstens store begivenhet! Yr melder om høyst akseptable temperaturer, campingplassen forteller om fullbookede hytter, og folk som vil være med melder stadig sin interesse; dette blir bra!

Og ønsker du en utflukt med Citronen din på lørdag, er det bare å henge på under kortesjen på lørdag. Oppmøte på Larkollen camping senest kl. 11.

Vel møtt til en alle tiders helg alle sammen!
Frank V.
'91 XM 2.0L monopoint
'92 XM 3.0 V6.24 1/2
'94 XM 2.0 injection Break
'96 XM 2.0 C.T. Turbo VSX Aut. Berline
Post Reply