LHM Fellestreff 26. - 28. august 2016

Mere eller mindre planlagte treff, turer eller arrangementer

Moderator: moderator

Post Reply
Frank V
Posts: 482
Joined: Sat 11 Nov, 2006 17:14

LHM Fellestreff 26. - 28. august 2016

Post by Frank V »

LHM Fellestreff 26. - 28. august 2016
Høsttreff DS/ID Klubb Norge

Kjære Citroënvenner!
Til høsten skal vi møtes til LHM Fellestreff for 11. gang, også denne gang i hyggelige omgivelser, med hyggelige mennesker, og ikke minst hyggelige biler! I likhet med fjorårets treff på Gol har vi også denne gangen med oss DS/ID Klubb Norge som legger sitt høsttreff sammen med oss. Base for treffet blir Toftemo Turiststasjon som ligger langs E6, noen få mil sør for Dombås. Vi håper at en slik plassering av høstens treff gjør at vi får deltakere fra både nord og sør, øst og vest. Toftemo Turiststasjon er et komplett anlegg med flere alternativer til overnatting til hyggelige priser. Du kan velge blant overnatting på stedets hotell, hytter, annekset eller med campingvogn eller telt, noe for en hver smak altså. Besøk hjemmesidene til Toftemo på nett, der finner du mer informasjon om overnattingsfasilitetene samt informasjon om priser. Stedet er NAF- camping, noe som genererer rabatt for medlemmer. Stedet har også en egen kafe og restaurant som blant annet kan benyttes til frokost og lunsj for de som ønsker det. på LHM Fellestreff har vi tradisjon for grill som kveldens hovedmåltid, men skulle været bli for ufyselig vil vi vurdere innendørs bevertning.

Treffet fører tradisjonen fra tidligere år videre, det vil si et treff i uformelle omgivelser og ingen deltakeravgift. Alle Citroën'er er velkommen, nye som gamle, strøkne som slitne. Vi starter på fredag og slår opp partyteltet og fyrer grillen utpå kvelden når de fleste av deltakerne har begynt å ankomme. All mat, også grillmat, holder du selv. Det er et godt utvalg av butikker på Dombås, som er nærmeste handelssentrum. Lørdag legger vi opp til en kjøretur i flotte omgivelser, noe det er i massevis av i dette området. Vi legger også turen innom noen lokale attraksjoner underveis. På kvelden lørdag samles vi igjen i og rundt teltet og fyrer grillen. Søndag er det avskjed for denne gang.

Nærmere program vil bli annonsert i takt med at detaljene faller på plass, så følg med på de ulike klubbenes nettfora, hjemmesiden vår, http://www.lhm-kaffe.info samt på LHM- siden på facebook.

Meld deg på så snart du har bestemt deg for å delta, og frist for påmelding er 15. august. Dette er for å ha oversikt over hvor mange som kommer. Påmelding skjer til Frank eller Magnus, se kontaktinfo under. Bestilling av overnatting skjer direkte til Toftemo, si gjerne ved bestilling at du skal på Citroëntreff.

Dere ønskes alle hjertelig velkommen!

Frank Vindsetmo, tlf. 905 80 695, frank_vindsetmo@hotmail.com
Magnus Berg, tlf. 958 68 750, magnuskberg@hotmail.com

http://www.toftemo.no
http://www.lhm-kaffe.info
Frank V.
'91 XM 2.0L monopoint
'92 XM 3.0 V6.24 1/2
'94 XM 2.0 injection Break
'96 XM 2.0 C.T. Turbo VSX Aut. Berline
Frank V
Posts: 482
Joined: Sat 11 Nov, 2006 17:14

Re: LHM Fellestreff 26. - 28. august 2016

Post by Frank V »

Det nærmer seg det 11. LHM Fellestreff! Arrangementet går av stabelen allerede neste helg, altså 26. - 28. august, og årets treff er lagt til Toftemo Turiststasjon som ligger 10 minutter sør for Dombås. I år som i fjor legger DS/ID- klubben sitt høsttreff sammen med oss. Med denne plasseringen håper vi treffet vil kunne tiltrekke seg mennesker fra ulike deler av landet, og dere er alle velkommen! I kjent LHM- ånd er det ingen treffavgift og du kommer i den Citroenen du har, ny eller gammel spiller ingen rolle. Det eneste du selv besørger er mat for helgen, samt overnatting.

Kort om programmet: det legges opp til et enkelt program, hvor bilene og det sosiale er i fokus. Fredag er ankomsdag og utpå kvelden når så mange som mulig er på plass, fyrer gi grillen og nyter god mat og drikke sammen. Vi har stort partytelt og er dermed godt forberedt på om værgudene ikke spiller på lag, men skulle det bli helt håpløst har stedet egen kafé med middagsservering. Men vi satser selvsagt på sol og godt vær hele helgen :) Lørdag kjører vi tradisjonen tro kortesje gjennom vakkert landskap, og dette året er følgende rute lagt opp: avreise Toftemo Turiststasjon kl. 11. Vi kjører i samlet flokk opp til Dombås, og tar deretter av fra E6 og inn på E136 hvor vi kjører frem til vi kommer til Slådalsvegen. Vegen er 32 km lang og går i storslått natur mellom Lesja og Vågåmo. Vegen har grusdekke og høyeste punkt er 1200 m.o.h. Undervegs stanser vi for fotografering og for å kjenne på den friske fjellufta. Vel nede i Vågåmo kjører vi videre til Lom, hvor vi avslutter turen ved Bakeriet i Lom. Dette er et landskjent bakeri med særdeles god bakst i hyggelige omgivelser. Her vil det være mulighet for å kjøpe seg lunsj, og retur fra Lom og til Toftemo er på ca 1 time, hvor ferden går langs Rv15 og flotte Vågåvannet. På kvelden fyrer vi igjen grillen og koser oss med mat og drikke i sosialt lag. Søndag er avreisedag, men har du litt ekstra med tid er det et hav av muligheter for flotte naturopplevelser i området. Nærmeste handelssentrum er Dombås med godt utvalg i butikker.

Det er flere flotte reiseruter å velge når du kjører til Toftemo. Den raskeste ruta fra sør er naturlig nok E6, en vei som på dette strekket ikke er spesielt spennende. Velger du å bruke litt lengre tid er Valdresflye et godt alternativ og byr på spektakulære naturopplevelser. Fra nord er Dovrefjell det naturlige valget, og folket i vest har opptil flere flotte ruter å velge blant. Så nøl ikke med å sette av denne helgen til hyggelig samvær med andre Citroënister, samtidig som du får sett deg rundt i en svært vakker del av landet vårt. Har du enda ikke bestilt overnatting gjøres dette direkte til Toftemo Turiststasjon, se www.toftemo.no for mer informasjon. Stedet har flere ulike alternativer til overnatting.

Vel møtt!
Frank V.
'91 XM 2.0L monopoint
'92 XM 3.0 V6.24 1/2
'94 XM 2.0 injection Break
'96 XM 2.0 C.T. Turbo VSX Aut. Berline
Frank V
Posts: 482
Joined: Sat 11 Nov, 2006 17:14

Re: LHM Fellestreff 26. - 28. august 2016

Post by Frank V »

Oppdatert info vedrørende kommende helgs treff: Fjellvegen vi skal kjøre lørdag har bom som koster kr 50.

Lørdagens lunsj blir på Bokcafeen på Vågå og ikke på Bakeriet i Lom. Bokcafeen ordner lunsj til vi kommer, det er derfor veldig fint om alle som kommer på treffet og blir med på kjøretur og lunsj lørdag, gir meg beskjed om dette slik at Bokcaafeen vet hvor mange de skal lage lunsj til. Sendt en e- post til frank_vindsetmo@hotmail.com eller SMS til tlf 905 80 695. Dette gjelder selvsagt ikke dere som allerede har meldt deres ankomst ☺️

Takk!
Frank V.
'91 XM 2.0L monopoint
'92 XM 3.0 V6.24 1/2
'94 XM 2.0 injection Break
'96 XM 2.0 C.T. Turbo VSX Aut. Berline
Frank V
Posts: 482
Joined: Sat 11 Nov, 2006 17:14

Re: LHM Fellestreff 26. - 28. august 2016

Post by Frank V »

Kjære LHM- ere! Velkommen til årets treff, som nå er like om hjørnet! Vi har fått en del påmeldinger, men Toftemo er stort og vi har plass til mange fler :) Så er du etternølere og har lyst og mulighet til å slenge deg på, er det ennå ikke forsent.
Noe endring i programmet lørdag: lunsj på Bokcafeen på Vågå utgår til fordel for følgende, stelt i stand av lokale Citroën- entusiaster: Glittersjå Fjellgård tilbyr lunsj OG omvisning, og følgende omtale er å lese om stedet: "På Glittersjå Fjellgård er gamle bygninger bevart, like godt som gamle husdyrraser og den gamle kulturarven blir tatt vare på. Opprinnelig var dette ei seter 760 meter over havet. Da familien Nordskar overtok, var husene til nedfalls. Et stort arbeid er gjort, og måten som kulturarven formidles på av vertskapet som inviterer barn, unge og andre grupper, har imponert Stiftelsen Norsk Kulturarv."

Priser:
Inngang 130,- (Vanlig pris 160,-)
Suppe og rundstykke 100,- (Vanlig pris 125,-)
Kaffe og kake 50,- (Vanlig pris 75,-)
Stedets hjemmeside for de som ønsker å lese mer: http://www.glittersja.no/?cat=1

Vi legger altså turen innom her etter kjøreturen over Slådalsvegen.

Da gjenstår bare å ønske velkommen til en flott helg i spesielt godt selskap :D
Frank V.
'91 XM 2.0L monopoint
'92 XM 3.0 V6.24 1/2
'94 XM 2.0 injection Break
'96 XM 2.0 C.T. Turbo VSX Aut. Berline
Post Reply