LHM Fellestreff 25. - 27. august 2017

Mere eller mindre planlagte treff, turer eller arrangementer

Moderator: moderator

Post Reply
FrankV
Posts: 43
Joined: Tue 31 Jan, 2017 12:04

LHM Fellestreff 25. - 27. august 2017

Post by FrankV »

LHM Fellestreff 2017

Vi vil få ønske velkommen til årets treff, nr. 12 i rekken. Ingen overraskelser, treffet følger den samme oppskriften som alltid; uformelt treff i flotte omgivelser, ingen treffavgift, bare fine biler og godt selskap! Denne gangen har vi lagt treffet til Norsjø Ferieland som ligger ikke langt fra Gvarv i Telemark. Treffet avholdes som vanlig siste helgen i august, i år vil det si 25. - 27. august.

Norsjø Ferieland er et stort anlegg som har ulike overnattingsfasiliteter å by på, så her burde finnes noe for en hver smak. I denne invitasjonen finner du det du trenger av praktisk informasjon knyttet til påmelding til treffet samt bestilling av overnatting. Detaljert program for helgen vil bli presentert så fort dette er klart, og vil som vanlig inneholde sosial hygge med grilling fredag og lørdag kveld, samt kjøretur i kortesje lørdag i flott natur og med innlagt stopp for severdigheter og lunsj. Programmet kommer på trykk i maiutgaven av Citrophile, men blir også fortløpende presentert på de ulike klubbenes nettfora samt LHM- sidene på facebook.

Viktig informasjon om påmelding og bestilling av overnatting:
Det er ønskelig at du melder deg på til undertegnede samt bestiller overnatting så snart du vet at du skal delta. Treffet avholdes i et område med mye aktivitet i helgene i sommerhalvåret og samme helg som treffet arrangeres blant annet NM i Wakeboard i distriktet. Norsjø har god kapasitet på hytter og hotell, men for å være helt sikker på å få overnatting er det alltid greit å bestille i god tid i forveien.

Norsjø har følgende hyttetyper å velge mellom (det finnes totalt 29 hytter på området):
* Hytter med 2 køyesenger for 4 personer i sovealkove. Det er toalett men ikke dusj på hytta. Dusjkort til felles sanitær er inkludert. Oppholdsrom m/ kjøkkenkrok. Balkong med utemøbler og grill. Pris kr 800,- pr døgn. Ligger i hyller rett ovenfor restaurant og informasjonsbygget.
* Hytter med 1 soverom. 2 køyesenger for 4 personer. Mulighet for 1-2 personer å sove på sofabenker i stua ved behov. Bad med dusj og toalett. Stue med kjøkkenkrok. Balkong med utemøbler og grill. Pris kr 1000,- pr døgn. Ligger på rekke rett ovenfor treffområdet.
* Hytter med 2 soverom. Familiekøye på hvert soverom dvs 120cm nede og enkel oppe. Inntil 3 pers per soverom. Mulighet for 1-2 personer å sove på sofabenker i stua ved behov. Bad med dusj og toalett. Stue med kjøkkenkrok. Balkong med utemøbler og grill. Pris kr 1200,- pr døgn. Flere ligger nede ved vannkanten som er rett nedenfor treffområdet.
Merk at disse prisene ikke inkluderer leie av sengetøy og sluttrengjøring. Det er dyner og puter i hytta og det er utstyr for at man kan vaske selv. Leie av sengetøy og sluttrengjøring kan også bestilles om ønskelig.

Hotell:
Hotellet ligger bare 1 km unna hytteområdet og har følgende priser:
* Dobbeltrom for 2 personer kr 1450,- inklusiv frokost.
* Enkeltrom kr 1090,- inklusiv frokost.

Dersom noen ønsker å komme med egen campingvogn, bobil eller telt så er dette ingen problem.

For de som bor på campingen er det muligheter for kjøp av froksotbuffet om ønskelig. Dette må bestilles i forkant og koster kr. 145 pr. pers.

Utover dette melder Norsjø om at de har Norges tøffeste wakeboard- og vannskiparker, i fall noen skulle ha lyst til å utfordre seg selv litt! Vi vil også få tilgang til et flott utstillingsområde for bilene som ligger fint til mellom flere av hyttene.

Bestilling og påmelding:
Bestilling av overnatting gjøres fortrinnsvis til følgende e- postadresse: post@norsjo-ferieland.no. Alternativt kan stedet treffes på telefon 35 95 84 30. Opplys i begge tilfeller at du skal delta på Citroëntreff. Bestill så snart du vet du skal delta!
Påmelding gjør du til følgende personer: Frank Vindsetmo, frank_vindsetmo@hotmail.com, tlf. 90 58 06 95, eller til Magnus Berg, magnuskberg@online.no, tlf. 95 86 87 50.

Mer informasjon om Norsjø Ferieland finner du her: http://www.norsjo-ferieland.no/

Da vil vi få ønske velkommen til årets LHM Fellestreff vi gleder oss til å se deg der!
‘89 XM 2.0 injection Elysée
‘94 XM 2.0 injection Break Aut.
‘97 XM 2.0i 16V Break Aut.
FrankV
Posts: 43
Joined: Tue 31 Jan, 2017 12:04

Re: LHM Fellestreff 25. - 27. august 2017

Post by FrankV »

Da er programmet for årets LHM Fellestreff mer eller mindre spikret!

Som nevnt i tidligere innlegg vil basen for helgen være Norsjø Ferieland i Telemark, ikke langt fra Bø, og treffhelgen er 25. - 27. august. Norsjø Ferieland har stort trykk denne helgen og oppfordrer alle som ønsker å delta om å bestille overnatting så snart som mulig da det ikke kan garanteres ledig kapasitet ved sen bestilling. Kontaktinfo finnes på nett, følg link neders i dette innlegget.

Fredag:
Ankomst. På ettermiddag/kveld griller vi, fra ca kl. 19 og holder grillen varm så lenge det lar seg gjøre.

Lørdag:
Avang presis kl. 11 fra Norsjø. Vi kjører sammen ned til Vrangfoss (ca 30 min. tur) hvor vi vil få med oss avgangen til M/S Henrik Ibsen fra Vrangfoss sluser som har avgang kl. 12:05. Det kan være lurt å ta seg en liten matbit her før vi fortsetter turen. Deretter kjører vi videre i flott Telemarksnatur i retning Lunde og over Flåbygd langs Flåvatn. Vi ender deretter opp like sør for Kviteseid og kjører via Vrådal langs Vråvatn hvor vi etter hvert kjører av Rv38 og over Bandaksli og deretter langs Bandak inn mot Dalen, ankomst vil være ca kl. 14:30. I Dalen vil vi få servert lunsj ved erverdige Dalen Hotel. Vi regner med å bruke noe tid i Dalen da stedet er vel verdt en titt for de som ikke har vært i området tidligere. I Dalen stopper dagens program og raskeste veg tilbake til Norsjø vil være over Høydalsmo, Seljord og Bø, en strekning på ca 1 time og 15 minutter. Skulle du likevel ikke ha fått nok av storslått natur, anbefales en tur opp Skafsåvegen til Skafsåberget for en storslått utsikt over Dalen og Bandak. Likeså kan en tur langs Ravnejuvet anbefales, en luftig og utsiktsrik veg nord for Dalen retning Åmot.
Tilbake på Norsjø fyrer vi igjen grillen ca kl. 19 og rigger oss til for god mat, god drikke og gode historier utover kvelden.

Søndag:
Avskjed. Velg raskeste rute hjem eller ta deg god tid og finn en naturrik veg mens du mimrer over helgen som har vært :)

Som nevnt innledningsvis er det viktig at du som ønsker å delta så snart som mulig booker overnatting på Norsjø da det kan hende at kapasiteten fylles opp før treffhelgen.

Påmelding:
Skjer til Frank Vindsetmo (tlf. 905 80 695) eller Magnus Berg (tlf. 95 86 87 50. Bestilling av overnatting skjer direkte til Norsjø. Vi opererer normalt ikke med påmeldingsfrist, men du må uansett melde din ankomst til en av de ovennevnte slik at vi har oversikt over antall deltakere, blant annet med tanke på lunsj i Dalen lørdag.
Utgifter:
Ingen treffavgift, du betaler for overnatting og det du måtte ønske av mat og drikke.

Vi ønsker velkommen til årets treff og gleder oss til å se deg!

Frank & Magnus.

Link til Norsjø:
http://www.norsjo-ferieland.no
‘89 XM 2.0 injection Elysée
‘94 XM 2.0 injection Break Aut.
‘97 XM 2.0i 16V Break Aut.
Post Reply