Citroen treff på Berkåk 10. juni.

Mere eller mindre planlagte treff, turer eller arrangementer

Moderator: moderator

Post Reply
jonsto
Posts: 5625
Joined: Thu 13 Nov, 2003 19:42
Location: Surnadal
Contact:

Citroen treff på Berkåk 10. juni.

Post by jonsto »

Citroëntreff på Berkåk 10.06.2017
Fjorårets uformelle treff på Berkåk for alle Citroënentusiaster gjentas den 10.juni. Treffet starter kl 12:00 på parkeringsplassen bak Berkåk Veikro (Mjukliveien 1). Det er ikke satt opp noe program for dagen. Vi møtes, ser på biler, diskuterer aktuelle tema og spiser litt mat. Det er ikke deltakeravgift og evt. mat dekkes av den enkelte. For at Berkåk Veikro skal vite hvor mange som kommer, så ber vi om påmelding til Svenn Robert Stenseth på e-post: svenn.robert.stenseth@roros.net innen 3. juni. Berkåk Veikro har også mulighet for overnatting for de som ønsker det. Evt. overnatting bestilles av hver enkelt http://www.berkaak-veikro.no/

Det har kommet forslag om å etablere Midtnorsk Citroënklubb, og det er planlagt stiftelsesmøte i forbindelse med treffet. Midtnorsk Citroënklubb skal ikke være en konkurrent til de etablerte modellklubbene, men som en regional samlingsplass for medlemmer fra forskjellige modellklubber og for Citroënentusiaster uten modellklubb.
seggan
Posts: 424
Joined: Wed 21 Jan, 2004 17:17
Location: Stjørdal

Re: Citroen treff på Berkåk 10. juni.

Post by seggan »

Kommer såfremt jeg får byttet vakt...ordner seg vel.
Svevende & flyvende
Ford LTD, 77 mod.
Nissan Leaf, 13 mod.
Ford Kuga, 10 mod.
jonsto
Posts: 5625
Joined: Thu 13 Nov, 2003 19:42
Location: Surnadal
Contact:

Re: Citroen treff på Berkåk 10. juni.

Post by jonsto »

På tide å løfte dette innlegget. Det er altså neste lørdag. Har hørt rykter om at det kommer flere på fredag. Husk å si fra til Svenn Robert så han får tipset Kroa om hvor mange som kommer. Da ordner de langbort til oss.
Vel møtt på Berkåk 10. juni.
Post Reply